Wie is SubliX - XbliX en wat mag je van ons verwachten?   

Wij zijn specialist in het personaliseren van uiteen lopende producten, alles tegen echte knalprijzen!  We zijn daarnaast reseller van diverse producenten waardoor we kunnen putten uit een groot specialistisch assortiment naast getoonde artikelen.  Alle producten zijn beschikbaar voor zakelijk én particulieren, én zónder minimum-orderwaarde.

Ons volledige assortiment continu scherp geprijsde gepersonaliseerde producten vindt je via www.sublix.nl of via www.xblix.nl.

Wat doen wij graag en waar mag u ons voor inzetten?

We zijn graag je gebundelde inkoopkennis en denken graag met je mee. Hebben we producten niet in ons assortiment, maar heb je iets in gedachten wat je graag zou willen. Laat het ons weten en we zoeken samen naar een passende oplossing.
SubliX - XbliX levert een compleet gamma goedkope en duurzame producten van topkwaliteit aan bedrijven én particulieren, waarbij wij onderscheidend willen zijn in zowel prijs/kwaliteit als in een hoge servicegraad en klanttevredenheid. Wij spreken daarom niet van verkopen, maar van het  maximaal faciliteren van je inkopen: je moet de besparing voelen. Daarvoor houden wij onze eigen kosten laag en hebben wij een zeer efficiënte werkmethode ontwikkeld. Alles wordt dus in het werk gesteld om je inkoop zo efficiënt en goedkoop mogelijk te laten plaatsvinden!.

Waarom duur doen als het ook goedkoper kan?  

Met onze ruime ervaring in de cadeau wereld, hebben wij begin 2016 besloten om geheel voor eigen rekening een online webshop op te zetten, waarbij wij ook echt streven naar echte knalprijzen voor onze klanten.  Door slim en direct in te kopen en door heel efficiënt te werken is het mogelijk om voor onze klanten een online assortiment met echte prijs aan te bieden.
Wij doen niet aan dure marketing of andere kosten verslindende zaken. Dit zou alleen maar de prijs opdrijven. Dat zouden we aan je moeten doorberekenen en dat willen we dus niet. Je krijgt voor een lage prijs een product wat bij je past.  Wij zoeken continu naar goede leveranciers die sterk vertegenwoordigd zijn in de branche en die tevens een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding kunnen bieden voor een breed assortiment producten dicht bij huis. Daardoor kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

ONZE PRIJS IS HET BEWIJS...  Onze klanten doen er hun voordeel mee. Jij ook vanaf nu?  Welkom.

Het SubliX - XbliX team wenst u veel plezier met uw aankopen. 

Hierbij onze voordelen voor je nog even op een rij :

 • De laagste prijsaanbieder met een compleet assortiment goedkoop geprijsde producten.
 • Ruim assortiment A-merken tegen de laagste prijs aangeboden, in combinatie met laaggeprijsde huismerken.
 • Specialist in het personaliseren van uiteenlopende producten.
 • Concurrerende verzendkosten: voor leveringen in Benelux. (geen kleine order toeslag)
 • Gemakkelijk en veilig betalen met IDEAL, Mister CASH.,SOFORT Banking, Paypal,  (of eventueel via overschrijving afhalen op afspraak)
 • Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen.
 • Betrouwbare en nette aflevering door DHL, DPD, Select vracht, GLS ,TNT of Post NL, tussen 24 en 72 uur max voor de meeste artikelen.
 • Per stuk te bestellen, dus geen minimum orderwaarde zoals bij de meeste aanbieders.
 • Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor al onze producten.
 • Niet tevreden , geld terug regeling. (14 dagen retourrecht, zie onze heldere voorwaarden)
 • Garantie. (garantietermijn van de leverancier is onverkort van toepassing op onze producten)
 • En last but not least: echt betrokken ! Je bent bij ons geen 12 cijferig klantnummer! Wij helpen je zoals je dat ook verwacht en mag eisen.

SubliX is een geregistreerd merk bij het BBIE onder inschrijfnummer 1006981
XbliX is een geregistreerd merk bij het BBIE onder inschrijfnummer 1006982